Ledenservice

Lief en Leed.   Omzien naar elkaar.

Aan onze leden willen we vragen om, als bij U bekend is dat er een lid (langdurig) ziek is, een ongeluk(je) heeft gehad, opgenomen in ziekenhuis of een andere instelling, dit door te geven aan één van onze bestuursleden. Wij kunnen dan zorgen voor een blijk van medeleven in de vorm van een telefoontje en/of kaart. Daarnaast kunt U natuurlijk ook persoonlijk reageren.
Ook leden waarvan U weet dat ze eenzaam zijn en graag eens iets van ons willen horen, kunt u doorgeven aan het bestuur. Anderzijds, ook van heuglijke feiten zoals bv. huwelijksjubilea (vanaf 50 jaar) van leden worden we graag op de hoogte gebracht.
Zeker in deze verwarde tijd is het belangrijk dat we er zijn voor elkaar.
Lief en Leed wordt geagendeerd bij bestuursvergaderingen.

Ledenpas

Voor leden van KBO afdeling Sluiskil is er de KBO Ledenvoordeelpas. Daarmee krijgt u aantrekkelijke kortingen op tal van producten en diensten. KBO werkt hiervoor samen met diverse landelijke partijen, waaronder zorgverzekeraar Zilveren Kruis, maaltijdleverancier Apetito en het KBO Energiecollectief. Vraag ook bij uw eigen KBO-afdeling naar de mogelijkheden voor korting bij u in de buurt!


Vraagbaak Ouderen voor Ouderen

Over vragen op het gebied van wonen, zorg, welzijn, gezondheid en juridische zaken kunt u terecht bij
KBO-servicetelefoon nr. 030-3400655, de Service-, Juristen- en Pensioentelefoon van KBO.

Service-/Juristentelefoon

U kunt de Service-, Juristen- en Pensioentelefoon bellen met vragen op het gebied van wonen, zorg, welzijn, gezondheid en juridische zaken. Ons telefoonteam staat u persoonlijk te woord en helpt u graag.
Maandag t/m donderdag 10.00 – 13.00 uur Servicetelefoon
Woensdag 13.00 – 15.00 uur Pensioentelefoon
Donderdag 13.00 – 15.00 uur Juristentelefoon
Telefoonnummer: 030 - 3400 655 Naar dit nummer belt u tegen het reguliere tarief
Stelt u uw vraag liever schriftelijk of via de e-mail?
Uw vragen op het gebied van wonen, zorg, welzijn, gezondheid, juridische- en sociaaleconomische zaken kunt u ook opsturen:
KBO
Ringwade 67
3439LH Nieuwegein
tel 030- 3400600
E-mail: info@kbo-pcob.nl
Vergeet niet om uw naam, adres, telefoonnummer én uw lidmaatschapsnummer te vermelden als u ons schrijft, mailt of belt. Wij kunnen dan desgewenst zo snel mogelijk contact met u opnemen.